کارت شبکه وایرلس چست؟

تاریخ انتشار : 2024/10/14

شرکت داده پردازش هوشمند سپنتا

 این خدمات را به شما ارائه میدهد  برای دریافت خدمات راه اندازی شبکه وایرلس با اکسس پوینت کافی ست با شمار _ 09141560198    045-33252991 تماس بگیرید. در اسرع وقت کنار شماییم.

کارت شبکه بی سیم یاWireless network adaptor  آداپتور شبکه بی سیم یکی از قطعات سخت افزاری است که در دنیای شبکه های امروزی زیاد درباره آن می شنویم. در این مقاله بررسی می کنیم که کارت شبکه بی سیم چیست و چه نمونه هایی دارد.

کارت شبکه وایرلس چست؟

کارت شبکه وایرلس کارت شبکه بی سیم که به عنوان کارت شبکه بی سیم نیز شناخته می شود، وسیله ای است که برای اتصال کامپیوترها به سرور یا شبکه استفاده می شود. یک کارت شبکه بی سیم از ساختاری مشابه برای ارتباطات داده مانند کارت شبکه سیمی یا کابلی استفاده می کند، با این تفاوت که به جای کابل ها و درگاه های ارتباطی، از فرستنده ها و گیرنده های امواج مغناطیسی استفاده می شود.

کارت شبکه بی سیم برای اتصال به شبکه بسیاری از کامپیوترها استفاده می شود و یکی از مهم ترین تجهیزات فعال شبکه محسوب می شود. در واقع یک تجهیزات ترمینال بی سیم است که برای جستجوی اینترنت از طریق شبکه اتصال بی سیم استفاده می شود و در محدوده شبکه محلی بی سیم، یعنی نوعی ارتباط بی سیم قرار می گیرد. کارت شبکه بی سیم دستگاهی است که به کامپیوتر اجازه می دهد به شبکه های بی سیم متصل شود. کاربران همچنین می توانند از آن برای اتصال چندین دستگاه به شبکه پخش بی سیم استفاده کنند. به طور کلی کارت شبکه بی سیم دستگاهی است که نیازی به استفاده از کابل شبکه ندارد

کارت شبکه بی سیم را می توان به روش های مختلف به کامپیوتر متصل کرد. رایج ترین آنها به شرح زیر است

  1. از طریق USB به کامپبوتر متصل میشود. :

در این روش کارت شبکه بی سیم از طریق پورت USB (معمولا USB 3.0) به کامپیوتر متصل می شود. این عملیات شبکه ها اتصال دستگاه های مختلف به شبکه را سرعت بخشیده و به همین دلیل مورد استقبال بسیاری از مدیران شبکه قرار گرفته است. پهنای باند در این نوع کارت شبکه هیچ تفاوتی با کارت های شبکه کارتی ندارد. تنها عیب چنین کارت هایی برد نسبتاً کوتاه آنها در مقایسه با کارت های اسلات است.

  1. اسلات: PCIE

این  نوع کارت شبکه بی سیم به دلیل قرار گرفتن در اسلاتPCIE  سرعت بسیار بالاتری را در اختیار ما قرار می دهد. آنها بهترین گزینه برای اتصال کامپیوترهایی با پهنای باند بالا به شبکه هستند. این نوع کارت بیشتر در کامپیوترهای رومیزی و برجی کاربرد دارد. قیمت هاشون نسبتا بالاتره و برد خیلی خوبی دارن.

  1. PCMCIA:

نمونه ای از اتصال برای لپ تاپ های قدیمی است. کارت شبکه نسبتا خوب است و در وسط دو روش قبلی قرار می گیرد.

استانداردهای کارت شبکه بی سیم

امروزه تمامی کارت های شبکه ای که با فناوری بی سیم کار می کنند از تمامی استانداردهای AC, b, a, g, n پشتیبانی می کنند. علاوه بر این قابلیت Access Point در آنها فعال است.

به طور کلی استانداردهای در نظر گرفته شده برای این دسته از کارت ها مانند روش های راه اندازی مودم وای فای است.

تعدادی استاندارد برای کارت های شبکه بی سیم وجود دارد که در زیر ارائه شده است:

استاندارد 802.11a با برد 16 متر، سرعت 54 مگابیت بر ثانیه و فرکانس 5 گیگاهرتز است.

استاندارد 802.11b دارای برد 50 متر، سرعت 11 مگابیت بر ثانیه و فرکانس 2.4 گیگاهرتز است.

استاندارد 802.11g دارای برد 16 متر، سرعت 54 مگابیت بر ثانیه و فرکانس 2.4 گیگاهرتز است.

کارت شبکه بی سیم قطعه ای از سخت افزار است که برای اتصال سیستم ها به سرور یا شبکه استفاده می شود. در حال حاضر کارت های شبکه بی سیم به روش های مختلفی به سیستم ها متصل می شوند. به طور کلی می توان این کارت ها را به دو نوع تقسیم کرد:

 

کارت شبکه بی سیم USB

برای نصب کارت شبکه USB بی سیم در رایانه رومیزی، می توانید کارت شبکه را از طریق درگاه USB به سیستم خود متصل کنید. این معمولاً ساده‌ترین راه برای افزودن اتصال بی‌سیم به رایانه شماست، زیرا نیازی به باز کردن کیس نیست. مجدداً، مانند کارت‌های PCIE، آنتن می‌تواند در داخل دانگل باشد، به پشت وصل شود، یا می‌توانید از آن برای اتصال کابل بهتر برای موقعیت‌یابی بهتر استفاده کنید. نقطه ضعف این نوع کارت شبکه سیگنال شبکه یعنی برد محدود است. اصل کارت شبکه وایرلس همانند لپ تاپ است و می تواند سیگنال های شبکه بی سیم مانند روتر بی سیم، شبکه بی سیم و هات اسپات WIFI و غیره را بپذیرد و در واقع به دلیل کوچک و قابل حمل بودن برای لپ تاپ مناسب هستند. همچنین اتصال آنها بسیار آسان است.

کارت شبکه بی سیم PCI

کارت شبکه بی سیم PCI در اسلات PCIE نصب می شود و اتصال را برقرار می کند و سرعت بسیار بالاتری نسبت به کارت شبکه بی سیم USB دارد. این نوع کارت شبکه بیشتر برای اتصال سیستم های با پهنای باند بالا به شبکه استفاده می شود. این کارت شبکه پوشش خوبی دارد و قیمت بالاتری نسبت به سایر کارت های شبکه بی سیم دارد.

به طور کلی، یک کارت شبکه بی سیم PCI در شکافی روی مادربرد قرار می گیرد و دارای یک یا چند آنتن است که برای انتقال سیگنال از کیس کامپیوتر خارج می شوند. برخی از کارت‌های PCIE روی کابل‌های خود آنتن دارند تا بتوان آن‌ها را در موقعیت بهتری قرار داد تا برد خوبی داشته باشند.

امنیت

در گذشته، بسیاری از کاربران نگران این بودند که چگونه هکرها به راحتی می توانند به شبکه های بی سیم آنها نفوذ کنند. این نگرانی بسیار قابل توجه بود. با این حال، امنیت ارائه شده توسط روترها و کارت های بی سیم امروزه بسیار عالی است، اگر می خواهید آن را نصب کنید و بدون نگرانی از آن استفاده کنید، در گذشته بسیاری از کاربران شکایت داشتند که بسیاری از هکرها می توانند به راحتی این کار را انجام دهند. آنها نگران هک شدن شبکه های بی سیم خود بودند. این نگرانی بسیار قابل توجه بود. با این حال، امنیت ارائه شده توسط روترها و کارت های بی سیم امروزه بسیار عالی است، اگر با خیالی آسوده آماده نصب و استفاده از آن هستید، نگران نباشید.

 قیمت به صرفه

یکی دیگر از مزایای مهم استفاده از کارت های شبکه بی سیم این است که بی سیم بسیار ارزان تر از سیمی است. اگرچه قیمت کارت های بی سیم بیشتر از یک کارت شبکه کامپیوتری معمولی است، اما این واقعیت که از کابل های شبکه بسیار سنگین استفاده نمی شود یک مزیت بسیار مهم است.

سرعت بالا

در گذشته یکی از دلایل مهمی که مردم ترجیح می دادند و از شبکه های سیمی استفاده می کردند سرعت بود. با این حال، با آخرین نسخه های به روز شده، سرعت های بی سیم به همان سرعت یا سریعتر از همتایان سیمی خود هستند. سرعت اتصال به اینترنت با این نوع کارت ها بالاست.

سخن پایانی امیدوارم که به لطف این مقاله توانسته باشید کمی در مورد کارت های شبکه بی سیم بیاموزید. ما معتقدیم که شبکه های بی سیم یک روش حفاظتی هستند و توصیه می کنیم شبکه های بی سیم را در خانه یا محل کار خود تجربه کنید و از استفاده از آن به بهترین نحو لذت ببرید

برچسب ها :
دسته بندی ها :

برخی از مشتریان