دوربین های مداربسته بی سیم

تاریخ انتشار : 2024/08/29

دوربین های امنیتی بی سیم یا دوربین های بی سیم در سال های اخیر بسیار محبوب شده اند. دلیل این محبوبیت نداشتن سیم کشی و سهولت نصب چنین دوربین هایی است که نیاز به تجربه و مهارت خاصی ندارند. البته وقتی از عبارت “بدون نیاز به سیم کشی” استفاده می کنیم به این معنی است که این دوربین ها برای ارسال داده هایی مانند تصویر، صدا و … نیازی به کابل ندارند اما در هر صورت باید از طریق کابل تغذیه شوند. البته انواع دیگری از دوربین‌های بی‌سیم وجود دارند که اصلاً نیازی به سیم‌کشی ندارند، این دوربین‌ها با باتری کار می‌کنند اما مانند سایر دستگاه‌های باتری‌دار نیاز به شارژ دارند.

انواع دوربین مداربسته بی سیم

دوربین های امنیتی بی سیم داده های خود را به دو صورت آنالوگ و دیجیتال ارسال می کنند. دوربین  مداربسته بی سیم آنالوگ  یک دوربین بی سیم آنالوگ ویدئو و صدا را از طریق فرکانس رادیویی منتقل می کند. به طور کلی این روش می تواند داده ها را تا فاصله 91 متری ارسال کند. البته این موضوع در فضای باز نیز صدق می کند. در داخل ساختمان، موانعی مانند دیوارها، درها و مبلمان، برد دوربین ها را کاهش می دهد.  دوربین های امنیتی بی سیم آنالوگ در سه فرکانس 900 مگاهرتز، 2.4 گیگاهرتز و 5.8 گیگاهرتز کار می کنند. در حال حاضر اکثر دوربین های بی سیم در فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار می کنند. البته تلفن های بی سیم، مودم های بی سیم، کنترلرهای بی سیم کنسول بازی و … بسیاری از دستگاه های الکترونیکی نیز با همین فرکانس کار می کنند. بنابراین، این احتمال وجود دارد که چنین دستگاه هایی با سیگنال دوربین های امنیتی بی سیم آنالوگ تداخل داشته باشند.

مزایا دوربین های مداربسته بی سیم آنالوگ

اقتصادی*

 امکان ارسال سیگنال دوربین به گیرنده های متعدد*

معایب دوربین های مداربسته بی سیم آنالوگ

*امکان تداخل سیگنال دوربین با سایر تجهیزات الکترونیکی* عدم وجود هر گونه علامت یا نشانگر برای آزمایش قدرت سیگنال *امکان هک شدن دوربین ها به دلیل کارکرد دوربین با فرکانس ثابت* ارسال سیگنال یک طرفه از دوربین به گیرنده

دوربین های مداربسته  بی سیم دیجیتال (IP)

دوربین های امنیتی بی سیم دیجیتال ویدئو و صدا را در بسته های دیجیتال رمزگذاری شده از طریق فرکانس رادیویی در یک شبکه با پهنای باند بالا انتقال می دهند. بسته به استاندارد پشتیبانی شده توسط دوربین، انتقال اطلاعات به طور کلی تا فاصله 200 متری امکان پذیر است. البته این برای یک منطقه باز معتبر است و دوربین و نقطه دسترسی بدون هیچ مانعی می توانند یکدیگر را ببینند.

مزایا دوربین های مداربسته بی سیم دیجیتال

محدوده بالا تصویر و صدا با کیفیت بالا امکان انتقال اطلاعات دو طرفه  امکان ارسال دستورات به دوربین مانند روشن شدن چراغ LED دوربین امکان قرار دادن کارت حافظه و ضبط تصاویر دوربین روی آن امنیت بالاتر از دوربین بی سیم آنالوگ

آیا برای استفاده از دوربین مداربسته بی سیم به اینترنت نیاز داریم؟

خیر، دوربین امنیتی بی سیم تنها زمانی تصاویر خود را از طریق شبکه وای فای داخلی به نمایشگر یا دستگاه ذخیره سازی ارسال می کند که بخواهیم تصاویر دوربین را از خارج از شبکه وای فای مشاهده کنیم، مثلاً زمانی که می خواهیم تصاویر دوربین را از محل کار مشاهده کنیم. ما از اینترنت برای دیدن خانه استفاده می کنیم.

موارد استفاده از دوربین مداربسته بی سیم

دوربین های مداربسته بی سیم در جاهایی که نصب موقت وجود دارد بسیار کاربردی هستند. به عنوان مثال مستاجری که نیاز به نصب موقت دوربین مداربسته دارد و نمی خواهد به دلیل سیم کشی داخل دیوار و سقف به ساختمان آسیب وارد کند می تواند از مزایای دوربین بی سیم بهره مند شود.کابل کشی دوربین مدار بسته در مناطقی که درختان، پوشش گیاهی، خیابان ها و سایر موانع وجود دارد، بسیار دشوار است. در چنین حالتی از دوربین امنیتی بی سیم استفاده می شود. به عنوان مثال، پلیس شهر نیویورک هزاران دوربین امنیتی بی سیم را روی چراغ های خیابان نصب کرده است.

پیشنهاداتی در انتخاب و راه اندازی دوربین بی سیم

*هنگام خرید یک دوربین امنیتی بی سیم، از کیفیت و پایداری شبکه Wi-Fi خود اطمینان حاصل کنید.*در شبکه های بی سیم، اگر دوربین مداربسته حتی برای چند ثانیه قطع شود، تصاویر از بین می روند. ویژگی ANR برخی از دوربین ها می تواند تأثیر قابل توجهی بر پایداری عملکرد سیستم نظارت تصویری بی سیم شما داشته باشد. دوربین های مداربسته بی سیم با قابلیت ANR می توانند در صورت قطع شدن اتصال به شبکه، تصاویر را به صورت خودکار در کارت حافظه ذخیره کنند. اگر اتصال شبکه دوباره برقرار شود، اطلاعات کارت حافظه به دستگاه ذخیره سازی ارسال می شود.*حتما از دوربین بی سیمی استفاده کنید که از رمزگذاری WPA/WPA2 پشتیبانی می کند و هنگام انتخاب رمز عبور از ترکیب حروف بزرگ و کوچک، کاراکترهای خاص و اعداد استفاده کنید.*هنگام راه اندازی یک شبکه بی سیم، پهنای باند نقطه دسترسی و تجهیزات شبکه باید در نظر گرفته شود. به عنوان مثال، در دوربین های تحت شبکه با استاندارد 802.11g، نباید بیش از 4 یا 5 دوربین به نقطه دسترسی بی سیم متصل شود.*اگر از برد دوربین بی سیم راضی نیستید، می توانید از تقویت کننده های سیگنال یا آنتن های مخصوص استفاده کنید.

انواع دوربین مداربسته بی سیم

دوربین امنیتی بی سیم سرعت و پهنای باند بسیار بالایی در انتقال اطلاعات دارد. این دوربین دارای ویژگی ها و عملکردهای متفاوتی است و در انواع مختلفی عرضه می شود: 

دوربین مداربسته بیسیم مخفی

دوربین هایی که ابعاد کوچکی دارند و به راحتی دیده نمی شوند، دوربین مداربسته مخفی نامیده می شوند. دوربین امنیتی بی سیم مخفی را می توان بدون کابل استفاده کرد.یکی از ویژگی‌های خوب این نوع دوربین‌ها این است که می‌توانید به راحتی تصاویر مکانی را که دوربین امنیتی مخفی نصب کرده‌اید، در هر کجای دنیا که هستید مشاهده کنید. همچنین برای انتقال تصاویر باید از مودم Wi-Fi استفاده کنید و دوربین امنیتی بی سیم مخفی را به مودم متصل کنید. استفاده از این گونه دوربین ها بدون مجوز قانونی مجاز نیست و برای استفاده باید مجوزهای لازم را از مراجع مربوطه اخذ کرد. البته دسترسی به چنین دوربین هایی برای همه امکان پذیر نیست.

دوربین مداربسته وایرلس سیم کارت خور

به لطف دوربین نظارت بی سیم سازگار با سیم کارت، حتی می توانید به راحتی هر نوع سیم کارتی را که می خواهید متصل کنید و از تصاویر دوربین ها لذت ببرید. این نوع دوربین ها تصاویر را با سرعت بالا انتقال می دهند و به راحتی می توانید دوربین را نصب کرده و به ایرانسل، رایتل، همراه اول و … متصل کنید و با هر اپراتور سیم کارتی می توانید از آن استفاده کنید.این دوربین ها کیفیت بالایی دارند و بدون نیاز به مودم و تنها با استفاده از سیم کارت می توانند به اینترنت و شبکه متصل شوند. علاوه بر این، دوربین امنیتی بی سیم که از سیم کارت پشتیبانی می کند دارای میکروفون و بلندگو داخلی است. این دوربین ها با توجه به امکانات فراوانی که دارند قیمت بالاتری نسبت به سایر دوربین های مداربسته دارند.دوربین مدار بسته بی سیم چرخشی (با قابلیت حرکت)این دوربین ها می توانند درجا یا به صورت خودکار توسط کنترلر بچرخند. معمولا از این دوربین ها در شرایطی استفاده می شود که فرد تصمیم می گیرد همزمان فیلم دوربین های مدار بسته را بررسی و تماشا کند.

دوربین مداربسته بیسیم رم خور

 این دوربین ها دارای پورت Micro SD هستند و به راحتی و بدون نیاز به دستگاه DVR می توانند تصاویر را ضبط کنند. دوربین های تشنه رم نیز هزینه های نصب دوربین و نیاز به استفاده از هارد دیسک را کاهش می دهند.این دوربین ها بسته به نوع خود ویژگی های متفاوتی دارند. دوربین مداربسته بی سیم که بسته به نوع آن رم مصرف می کند، تا 128 گیگابایت حافظه داخلی را پشتیبانی می کند. این حافظه می تواند تصاویر را تقریباً بین 6 روز تا 1 ماه ذخیره کند.

دوربین مداربسته وایرلس یا وای فای

این دوربین ها می توانند صدا و تصویر را بدون نیاز به کابل و بدون استفاده از شبکه وای فای انتقال دهند. دوربین های وای فای به دلیل اینکه نیازی به کابل کشی ندارند، نصب آسان و کم هزینه هستند، اما به دلیل فناوری به کار رفته در ساخت آنها، گرانتر از سایر دوربین های سیمی هستند. خوبی این دوربین این است که می توان آن را در هر جایی که دوربین های دیگر نصب کرد نصب کرد.

دوربین مداربسته بیسیم هایک ویژن

عموماً در دوربین های امنیتی بی سیم هایک ویژن، انتقال اطلاعات تنها از طریق وای فای یا شبکه و بدون نیاز به سیم و کابل انجام می شود. برای روشن کردن این دوربین ها به یک منبع تغذیه قوی مانند منبع تغذیه 12 ولت 1 آمپر نیاز است. یکی از دلایل مهم این امر این است که این دوربین ها دید در شب دارند و برای این کار نیاز به منبع تغذیه قوی است. دوربین ها بیشتر کار می کنند.

برچسب ها :
دسته بندی ها :

برخی از مشتریان